Worth-kullet: Penny og Frilles valper

12. apr, 2019
12. apr, 2019

Kiri har vært på tur med de nye eierne sine, og kost seg med å utforske datterens hus og hage. Mr. Handsome, Shadow og Penny benyttet muligheten til en tur på stranden. Penny svømte og gutta var ganske langt uti de også. Shadow ble våt på ryggen, og det var litt av et syn når han ristet seg.

Fulle av sand og med mange opplevelser sover de godt akkurat nå.

12. apr, 2019

I dag var det Pinky sin tur til å reise ut i den store verden. Annika, Andreas og Nina hentet familiens nye midtpunkt. Familien har hatt to flatter før, og har gledet seg lengte til å få Pinky hjem.

Hun har ikke fått noe navn ennå, men i løpet av påsken skal de bestemme seg. Jeg sliter veldig med å finne navn til Blå, vi har kalt han Mr. Handsome lenge, men jeg må ha noe kort og greit.
Pinky flytter til Husebyskogen. Det er ikke langt, så jeg håper at vi får se mye til dem. De har meldt seg på valpekurset som begynner 30. april  og jeg tar nok en tur dit for å se og høre hvordan det går.

Balder trives, og i dag fikk jeg en videosnutt hvor de trente innkalling på fløyte. Han var så flink og fikk masse ros. Det er flott.

Jeg trener innkalling med Penny hver dag – når vi går tur fløyter jeg henne inn, gir henne godbit og ros og lar henne løpe videre. Det er viktig at hunden ikke bare blir kalt inn når den skal «miste friheten» og sette på bånd. Da vil den fort forbinde innkallingen med noe negativt.

11. apr, 2019
11. apr, 2019

Jeg tror jeg savner Balder mer enn hva Penny og de fire andre gjør. De som er igjen har oppført seg akkurat som før. Vi har hatt en litt lat dag – valpene har løpt litt ut og inn i det fine været.

Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra Balders nye familie, det er veldig hyggelig. Han har funnet seg godt til rette – og er høyt elsket.

Puttet alle valpene opp i tralla og gikk en lang, i tid, ettermiddagstur. Når jeg er andre steder enn der de pleier å være er de mer lydhøre og jeg har mer kontroll på dem. Valpene og Penny søkte etter godbiter og vi trente på innkalling. I dag var de veldig flinke.

Mr. Handsome (blå) som jeg ennå ikke har funnet noe navn til, vi har kalt han Mr. Handsome fra første dag, har gått tur i sele i dag. Det gikk overraskende bra. I morgen skal Shadow og Kiri også få en tur i sele.