Worth-kullet: Penny og Frilles valper

10. apr, 2019

I kveld reiste Balder til sin nye familie. Han reiser heldigvis ikke langt så jeg får nok se han igjen om ikke altfor lenge. Han satt seg rolig inn i bilen, og første rapport kom ganske snart. Litt piping i bilen, og nå er han i full gang med å utforske sin nye verden.
Det har kommet noen tårer i dag, men jeg vet at han får det godt sammen med Vibeke, Simen og barna Mathias, Gustav og Johanna.

Tidligere i dag har valpene vært på shopping i dyrebutikken på Høvik. Det var det mye spennende. Vi har også besøkt valpenes fettere og kusiner som er fire uker i dag. Rart å tenke på at denne gjengen var så små for bare fire uker siden.

Vi fikk også hilse på Lukas, papppaen til Steps valper og Rolf og Christina. Kaffe og vafler ble det også, men utbrytergjengen ville ikke være innenfor inngjerdingen, så hønemor måtte løpe ut og inn. Valpene  løp rundt i hagen og lekte med fem voksne flatter. Herlig å se hvordan de store og de små leker sammen.

Valpene er bare helt fantastiske, nyskjerrige og trygge. Penny er en fantastisk mor. Hun passer på og setter grenser. Lille Blå (som jeg snart må finne navn til) ville ikke komme da jeg ropte. Da løp Penny bort og bjeffet på han – og da kom han til mor!

Så håper jeg at Balder og familien får en god natt, og venter på rapport på hvordan han finner seg til rette.

10. apr, 2019

Rød 6,2
Rosa 6,5
Blå 6,5
Oransj 7,8
Grønn 7,8

9. apr, 2019
9. apr, 2019
9. apr, 2019

Nå er det åtte uker siden Penny gikk rundt og peste mens vi ventet på valpene. Og i morgen reiser førstemann. Det er siste kveld jeg har luftet fem, i morgen kveld er de bare fire. Veldig vemodig, jeg feller nok noen tårer. Men jeg innser jo at jeg ikke kan greie å gi fem valper det de behøver. Nå trenger de å utvide horisonten sin. Det trenger å møte nye utfordringer, få sin egen familie som kan sosialisere og trene den.

Jeg har gjort så godt jeg kan, og jeg håper at valpene vil gi sine nye familier mye glede i mange år.

Rosa tispe og grønn hann skal bo i Oslo, og jeg håper å se mye til dem i tiden fremover. Rød tispe skal til Hamar, men de har barn i Bærum så jeg vil nok se henne også. Oransj reiser langt nord, til Ballangen, det spørs om jeg må ta en ferie dit engang. Og foreløpig blir Mr. Blue her hjemme hos meg, men finner jeg den rette kjøperen får han også et annet hjem.

Jeg er så takknemlig for at jeg har hatt åtte uker med verdens herligste valper, selv om jeg sannsynligvis har Bærums mest stinkende søppelkasse om dagen.

Dagen i dag startet med en ny fotosession, og siden det er vanskelig å holde orden på alle sammen som skal i hver sin retning brukte vi en avistralle for å frakte dem ut. Det gikk veldig greit. Så nå har de både lært å kjøre bil og tralle.
Emma Pettersson har tatt veldig mange fine bilder av valpene, jeg er veldig takknemlig for at hun tok turen helt fra Umeå for å se på og fotografere valper. Hvis noen av valpekjøperne vil ha noen bilder, jeg snakker om mange hundre, kan dere ta med en minnepinne så skal jeg legge dem over.