Worth-kullet: Penny og Frilles valper

16. apr, 2019

Katten og Shadow er allerede gode venner 🙂, og Balder er veldig flink til å sitte 🙂

Penny, Kiri, Mr. Handsome og jeg pakket bilen og satt kurs for leiligheten vår ved foten av Norefjell. Valpene fikk en luftetur ved Hønefoss for jeg måtte kjøpe flere kompostgrinder. Godt Biltema ikke har funnet ut hva vi bruker det til, for da hadde det blitt hundeutstyr og dobbel pris.

Valpene likte å leke i snøen, har utforsket leiligheten og ble trøtte. Da gikk de inn i buret og la seg. Flinke valper det!

Vi sender en hilsen til Pinky, Balder og Shadow og håper de får en fin sjokoladefri påske (sjokolade er gift for hunder), med masse kos og trening. 

 

16. apr, 2019

Nå har Shadow nordnorsk jord under potene. Han reiste herfra glad og fornøyd med sin nye familie representert ved Alf-Arne og Andreas i ettermiddag. Shadow er klar for verden utenfor valpekassa. Det ble en lang reis, først med tog til Gardermoen, deretter med fly til Evenes, og så en og en halv time i bil. Regner med at den karen kommer til å sove godt etter at han har fått et herremåltid. Nå venter vi bare å høre hvordan møtet med familiens katt går.
 
Ellers har det vært en rolig dag, Audrey (flat) var innom og spiste opp alle tyggebeina til valpene, og de fikk hilse på en cocker spaniel. Litt goditsøk har det også blitt.
Alle tre har vært på tur i bånd i dag – vi trener på å gå i bånd, foreløpig bare noen minuttr om dagen, men de begynner å bli mer vant til det. Men mest av alt er de løse og herjer som de selv vil. I dag har jo også været vært så flott at de har gått ut og inn som de ønsker.

Jeg har fått bilder og meldinger fra Balder og Pinky i dag, og det er godt å høre at de trives med sine nye familier.

Stamtavlene fra Norsk Kennelklubb kom i dag, og jeg sender dem til dere sammen med minnepennen med bilder en av de nærmeste dagene. Jeg har registrert dere som eiere og om noen dager vil dere få tilsendt et eierbevis og en pampflet, Velkommen valp, fra NKK. Husk å ta godt vare på eierbeviset, det er et verdipapir.

Da gleder jeg meg til å høre om Shadows møte med katten i morgen.

14. apr, 2019

Siden Shadow (oransje) skal flytte til Nord-Norge i morgen har vi oppsøkt snøen i dag. Og den karen trives like godt på snøen som i sjøen. Turen gikk til Skui hvor det fortsatt ligger en del snø. Alle valpene koste seg og herjet rundt.

Vi har hatt besøk av Sander på tre år og Thea (en bichon havanaise på 11 år) i dag. Sander synes nok valpene hadde litt skumle og at de hadde fått veldig skarpe tenner. Thea synes nok det ble litt mye med tre valper hvor noen av dem veier mer enn henne, og fant det tryggest å legge seg i sofaen. Der er det nemlig garantert valpefritt. Men hun beveget seg etterhvert ned – for valpene sov i mange timer etter turen.

Jeg har forsøkt å lære dem å sitte på kommando i dag, og jeg synes alle tre er veldig flinke. De er veldig lærevillige og veldig glad i godbiter hele gjengen.

Så fra i morgen er det bare to – veldig rart, og jeg er veldig spent på hvordan Shadow takler den lange turen, først tog, så fly. Men kjenner jeg han rett tar han det nok med stoisk ro.

På bildet: fra venstre Penny, Kiri, Mr. Handsome og Shadow (foran)

13. apr, 2019

Nydelig vær og vi tok en biltur til Hvamodden på Nesøya.  Der møtte vi Casper og Nicolai på 10 år som lekte med valpene, som nå er tre, Shadow, Kiri og Mr. Handsome.  De koste seg i og ved sjøen og på skogstiene. De fikk hilse på en liten puddel: Det synes nok valpene var mer morsomt enn det puddelen gjorde. Men den var tålmodig og snill.

Da vi kom hjem spiste de og sovnet. Shadow og Mr. Handsome sov i tre timer, mens Kiri fikk en litt kortere hvileperiode før hun var på tur med de nye eierne sine.

Også i dag har vi fått tilbakemelding og bilder som viser at Balder har slått seg godt til ro i sitt nye hjem.

Pinky (som i løpet av påsken skal få et annet navn) flyttet i går og rapportene tyder på at alt går bra der også.

Fineste valpene! Veldig hyggelig at det går så bra med dem i nye hjem.

12. apr, 2019