Worth-kullet: Penny og Frilles valper

12. apr, 2019

Kiri har vært på tur med de nye eierne sine, og kost seg med å utforske datterens hus og hage. Mr. Handsome, Shadow og Penny benyttet muligheten til en tur på stranden. Penny svømte og gutta var ganske langt uti de også. Shadow ble våt på ryggen, og det var litt av et syn når han ristet seg.

Fulle av sand og med mange opplevelser sover de godt akkurat nå.

12. apr, 2019

I dag var det Pinky sin tur til å reise ut i den store verden. Annika, Andreas og Nina hentet familiens nye midtpunkt. Familien har hatt to flatter før, og har gledet seg lengte til å få Pinky hjem.

Hun har ikke fått noe navn ennå, men i løpet av påsken skal de bestemme seg. Jeg sliter veldig med å finne navn til Blå, vi har kalt han Mr. Handsome lenge, men jeg må ha noe kort og greit.
Pinky flytter til Husebyskogen. Det er ikke langt, så jeg håper at vi får se mye til dem. De har meldt seg på valpekurset som begynner 30. april  og jeg tar nok en tur dit for å se og høre hvordan det går.

Balder trives, og i dag fikk jeg en videosnutt hvor de trente innkalling på fløyte. Han var så flink og fikk masse ros. Det er flott.

Jeg trener innkalling med Penny hver dag – når vi går tur fløyter jeg henne inn, gir henne godbit og ros og lar henne løpe videre. Det er viktig at hunden ikke bare blir kalt inn når den skal «miste friheten» og sette på bånd. Da vil den fort forbinde innkallingen med noe negativt.

11. apr, 2019
11. apr, 2019

Jeg tror jeg savner Balder mer enn hva Penny og de fire andre gjør. De som er igjen har oppført seg akkurat som før. Vi har hatt en litt lat dag – valpene har løpt litt ut og inn i det fine været.

Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra Balders nye familie, det er veldig hyggelig. Han har funnet seg godt til rette – og er høyt elsket.

Puttet alle valpene opp i tralla og gikk en lang, i tid, ettermiddagstur. Når jeg er andre steder enn der de pleier å være er de mer lydhøre og jeg har mer kontroll på dem. Valpene og Penny søkte etter godbiter og vi trente på innkalling. I dag var de veldig flinke.

Mr. Handsome (blå) som jeg ennå ikke har funnet noe navn til, vi har kalt han Mr. Handsome fra første dag, har gått tur i sele i dag. Det gikk overraskende bra. I morgen skal Shadow og Kiri også få en tur i sele.

10. apr, 2019

I kveld reiste Balder til sin nye familie. Han reiser heldigvis ikke langt så jeg får nok se han igjen om ikke altfor lenge. Han satt seg rolig inn i bilen, og første rapport kom ganske snart. Litt piping i bilen, og nå er han i full gang med å utforske sin nye verden.
Det har kommet noen tårer i dag, men jeg vet at han får det godt sammen med Vibeke, Simen og barna Mathias, Gustav og Johanna.

Tidligere i dag har valpene vært på shopping i dyrebutikken på Høvik. Det var det mye spennende. Vi har også besøkt valpenes fettere og kusiner som er fire uker i dag. Rart å tenke på at denne gjengen var så små for bare fire uker siden.

Vi fikk også hilse på Lukas, papppaen til Steps valper og Rolf og Christina. Kaffe og vafler ble det også, men utbrytergjengen ville ikke være innenfor inngjerdingen, så hønemor måtte løpe ut og inn. Valpene  løp rundt i hagen og lekte med fem voksne flatter. Herlig å se hvordan de store og de små leker sammen.

Valpene er bare helt fantastiske, nyskjerrige og trygge. Penny er en fantastisk mor. Hun passer på og setter grenser. Lille Blå (som jeg snart må finne navn til) ville ikke komme da jeg ropte. Da løp Penny bort og bjeffet på han – og da kom han til mor!

Så håper jeg at Balder og familien får en god natt, og venter på rapport på hvordan han finner seg til rette.