Worth-kullet: Penny og Frilles valper

22. apr, 2019

Vi håper alle har hatt en god påske. Kiri og Mr. Handsome har vært på Norefjell sammen med Penny. De har kost seg og vært ute nesten hele tiden og møtt mange mennesker og andre hunder.
Nå er vi hjemme igjen og torsdag reiser Kiri til sitt nye hjem på Hamar. Mr. Handsome, som mest sannsynlig vil hete Aksel blir hos meg foreløpig. Har ennå ikke bestemt meg for om jeg beholder han for godt. Vi er godt i gang med treningen, og jeg er imponert over hvor fort han lærer. Særlig innkalling, han er på plass nesten før jeg har fått fløyta i munnen.
Både Kiri og Mr. Handsome har lært kommandoen sitt, men vi ligger en del etter når det gjelder å gå pent i bånd. Men med to er det ikke så lett å trene. Men siden de er så gode på innkalling lever de et ganske fritt liv og løper løse.

I dag var Kiri og Mr. Handsome på vekten. Kiri veier nå 8,2 kilo og Mr. Handsome 9,1 kilo, håper å høre hvor mye de andre veier også.

Pinky har fått navn. Hun heter Millie, og hun er i følge familien sin en livlig og herlig liten valp.

Det blir ikke så mange flere poster i denne valpedagboken. Men dagboken blir liggende på Work of Time´s hjemmeside under tidligere kull. Så da vil dere alltid ha muligheten til å lese om Balder, Shadow, Kiri, Millie og Mr. Handsomes første leveuker.


Ville egentlig laget en facebookgruppe for kullet så vi kunne holdt kontakt der og holdt hverandre oppdatert om utvikling og gitt hverandre gode råd, men siden to av valpeeierne ikke er på facebook må jeg forsøke å finne en annen løsning. (Minner om at det går an å ha en ganske lukket profil på facebook og være med i grupper)

Så håper jeg dere er fornøyde og gleder meg til å høre fra dere om hvordan det går. Kjenner en enorm glede over å få se bilder av valpene i deres nye liv.

16. apr, 2019

Katten og Shadow er allerede gode venner 🙂, og Balder er veldig flink til å sitte 🙂

Penny, Kiri, Mr. Handsome og jeg pakket bilen og satt kurs for leiligheten vår ved foten av Norefjell. Valpene fikk en luftetur ved Hønefoss for jeg måtte kjøpe flere kompostgrinder. Godt Biltema ikke har funnet ut hva vi bruker det til, for da hadde det blitt hundeutstyr og dobbel pris.

Valpene likte å leke i snøen, har utforsket leiligheten og ble trøtte. Da gikk de inn i buret og la seg. Flinke valper det!

Vi sender en hilsen til Pinky, Balder og Shadow og håper de får en fin sjokoladefri påske (sjokolade er gift for hunder), med masse kos og trening. 

 

16. apr, 2019

Nå har Shadow nordnorsk jord under potene. Han reiste herfra glad og fornøyd med sin nye familie representert ved Alf-Arne og Andreas i ettermiddag. Shadow er klar for verden utenfor valpekassa. Det ble en lang reis, først med tog til Gardermoen, deretter med fly til Evenes, og så en og en halv time i bil. Regner med at den karen kommer til å sove godt etter at han har fått et herremåltid. Nå venter vi bare å høre hvordan møtet med familiens katt går.
 
Ellers har det vært en rolig dag, Audrey (flat) var innom og spiste opp alle tyggebeina til valpene, og de fikk hilse på en cocker spaniel. Litt goditsøk har det også blitt.
Alle tre har vært på tur i bånd i dag – vi trener på å gå i bånd, foreløpig bare noen minuttr om dagen, men de begynner å bli mer vant til det. Men mest av alt er de løse og herjer som de selv vil. I dag har jo også været vært så flott at de har gått ut og inn som de ønsker.

Jeg har fått bilder og meldinger fra Balder og Pinky i dag, og det er godt å høre at de trives med sine nye familier.

Stamtavlene fra Norsk Kennelklubb kom i dag, og jeg sender dem til dere sammen med minnepennen med bilder en av de nærmeste dagene. Jeg har registrert dere som eiere og om noen dager vil dere få tilsendt et eierbevis og en pampflet, Velkommen valp, fra NKK. Husk å ta godt vare på eierbeviset, det er et verdipapir.

Da gleder jeg meg til å høre om Shadows møte med katten i morgen.

14. apr, 2019

Siden Shadow (oransje) skal flytte til Nord-Norge i morgen har vi oppsøkt snøen i dag. Og den karen trives like godt på snøen som i sjøen. Turen gikk til Skui hvor det fortsatt ligger en del snø. Alle valpene koste seg og herjet rundt.

Vi har hatt besøk av Sander på tre år og Thea (en bichon havanaise på 11 år) i dag. Sander synes nok valpene hadde litt skumle og at de hadde fått veldig skarpe tenner. Thea synes nok det ble litt mye med tre valper hvor noen av dem veier mer enn henne, og fant det tryggest å legge seg i sofaen. Der er det nemlig garantert valpefritt. Men hun beveget seg etterhvert ned – for valpene sov i mange timer etter turen.

Jeg har forsøkt å lære dem å sitte på kommando i dag, og jeg synes alle tre er veldig flinke. De er veldig lærevillige og veldig glad i godbiter hele gjengen.

Så fra i morgen er det bare to – veldig rart, og jeg er veldig spent på hvordan Shadow takler den lange turen, først tog, så fly. Men kjenner jeg han rett tar han det nok med stoisk ro.

På bildet: fra venstre Penny, Kiri, Mr. Handsome og Shadow (foran)

13. apr, 2019

Nydelig vær og vi tok en biltur til Hvamodden på Nesøya.  Der møtte vi Casper og Nicolai på 10 år som lekte med valpene, som nå er tre, Shadow, Kiri og Mr. Handsome.  De koste seg i og ved sjøen og på skogstiene. De fikk hilse på en liten puddel: Det synes nok valpene var mer morsomt enn det puddelen gjorde. Men den var tålmodig og snill.

Da vi kom hjem spiste de og sovnet. Shadow og Mr. Handsome sov i tre timer, mens Kiri fikk en litt kortere hvileperiode før hun var på tur med de nye eierne sine.

Også i dag har vi fått tilbakemelding og bilder som viser at Balder har slått seg godt til ro i sitt nye hjem.

Pinky (som i løpet av påsken skal få et annet navn) flyttet i går og rapportene tyder på at alt går bra der også.

Fineste valpene! Veldig hyggelig at det går så bra med dem i nye hjem.