Worth-kullet: Penny og Frilles valper

11. mar, 2021

Hundene er fyllt 2 år, 4 av 5 hunder er røntget og er fri på albumer og hofter. De er 5 friske hunder.

9. mai, 2019

I går reiste Frode. Nå skal ha bo sammen med pappan sin i Vännâs like utenfor Umeå i Vesterbottn. Der vil han i tillegg til pappa Frille, ha en stor famile rundt seg.
Møtt mellom Frille og Frode gikk veldig bra, Frode var på hele tiden og det så det ut som om Frille synes var helt greit.
Penny derimot var ikke spesielt glad for å møte Frille igjen, hun synes nok at han har tatt altfor liten del av barneoppdragelsen.
Det er tomt her nå. Penny har synes det har vært heløt greit når valpene har reist en etter en, men nå savner hun Frodegutten. Hun leter etter han, og har hatt dårlig matlyst i dag. Men hunder lever i nuet, og snart er hun nok sitt gamle jeg igjen.

Og, jeg har hatt noen fantastiske uker sammen med Frode, Kiri, Shadow, Millie og Balder. Vi har virkelig kost oss. Nå håper jeg alle er fornøyd og at alle blir flotte, friske og lydige flatter. Så nå er det bare å trene.

Og det får dere til, ut fra tilbakemeldingene fra dere er dere alle på god vei. Og jeg vet at alle sammen har fått nye flotte familier og de beste forutsetninger for et godt hundeliv.

Vi har laget en egen facebookgruppe for dette kullet og Step sitt kull. Gruppen heter Work of Time´s Always Worth It. Her kan dere legge ut bilder, dele erfaringer og stille spørsmål. Vi kommer også til å legge ut informasjon om valpetreff her. Jeg vet at ikke alle er på facebook, men minner om at det er mulig å ha en profil der uten å være veldig aktiv. 

Nå er siste kapittel skrevet i denne valpedagboken. Lykke til alle sammen, og hvis det er noe er det bare å kontakte meg. Det synes jeg bare er stor stas.

På bildet ser dere Frode med sin nye matte, Bo.

Lill og Penny

 

5. mai, 2019

Mr. Handsome, som nå heter Frode, reiser til sitt nye hjem onsdag. Han skal til Bo og pappan sin Frille, som bor i Vännäs like utenfor Umeå.
Frille og Bo gleder seg til at Frode kommer så Bo og Frille får hjelp til å holde styr på alle endene når de er på jakt. 
Vi koser oss veldig med Frode og han har vært med på mye. Vi har vært i skogen og gått blodspor og vi har vært med på "hønsecupen" til retrieverklubben. Penny manglet litt fart men fikk 19 poeng av 20 mulige og det må vi være fornøyd med. Frode tok likegodt apportbukken og løp en sjarmørrunde på plassen rundt klubbhytta.
For de av dere som er i nærheten av klubbhytta i Sørkedalen vil jeg anbefale dere å ta med valpen og komme opp når det er aktiviteter der. Selv om deres hund ikke deltar dette året, er det en ypperlig plass for sosialisering av både to- og firbeinte. Ofte vanker det pølser og kaker også.

Nå skal jeg kose meg med Frode de neste dagene. Han og Penny leker veldig mye sammen, og jeg tror det blir veldig tomt for både Penny og meg når han reiser. Men jeg vet at han vil få det veldig bra sammen med Bo og Frille. 

Jeg ordner et valpetreff for de som kan før sommeren, da kan jeg også vise hvordan en klipper og steller pelsen til flatten.

 

22. apr, 2019