Worth-kullet: Penny og Frilles valper

21. mar, 2019

Det er ikke lagt inn noen video

20. mar, 2019

Nå har ikke valpene gjort fra seg inne siden natt til i går. Jeg tar de ut hver gang de har spistr, sovet eller lekt.  Men opplever også at valpene piper (hyler) foran døren når de må ut for å gjøre fra seg. Det samme skjedde i natt, ved firetiden ville to ut – og jammen måtte de på do.  Blir spennende å se om dert fortsetter.

Jeg har redusert til tre måltider om dagen, og nå spiser de godt. Sørger for at Penny ikke går inn til dem den siste timen før de får mat – så de ikke drikker seg mette av Pennys fløte – for det er fortsatt nok der

Uteområdet har blitt større i dag, og valpene trives ute. Men de får ikke sove ute ennå, for selv om det er varmt i solen er terassegulvet kaldt. I dag sovnet alle ute og de ble båret inni sengen en etter en – så for første gang lå alle i sengen og sov sammen.

Vi har hatt besøk av valpekjøpere i dag – de hadde ikke sett valpene på en uke og de synes det har skjedd mye- -og det har det, siste uken har alle lagt på seg i overkant av en kilo.

 

19. mar, 2019

For fem uker siden nå hadde åpningsfasen begynt og vi ventet på valpene. Den første (hann blå) kom klokken 03:35, så fulgte hann grønn kl.03:50 , tispe rød . 04:21, hann oransj 05:12 og tispe rosa 05:40. Da veide de fra 358 til 450 gram, i går kveld veide de 3020 til 3850 gram.  Jammen vokser de fort.

Valpene har hatt besøk av mormor, som ikke hadde sett dem på tre uker. Det var veldig hyggelig. Valpene har vært en del ute og alle gjør fra seg ute når de får muligheten til det. D får nå mat tre ganger og det holder i massevis for de er gode og runde og forsyner seg godt fra Penny. Holder Penny borte fra valpene en times tid før de får mat, så de ikke er mette av morsmelken, men spiser opp maten.

De leker mye -men sover enda mer, og nå er Penny ofte med på leken.

Vi fortsetter med trening på bord, og alle begynner å bli veldig flinke. Har kjøpt inn små bokser med leverpostei og det fungerer veldig bra. Skal få tatt nye bilder av dem snart, men trenger en god fotograf. De
e synes  kattetunellen er veldig morsom, og den brukes også som sovehule. På bildet er det den rosa tispen som har tatt kremsoveplassen.

Nå håper jeg skolen skal skinne fremover og det blir bart. Da skal jeg putte alle valpene i bilen og kjøre ned til sjøen så de får løpe litt fritt.