Worth-kullet: Penny og Frilles valper

9. mai, 2019

I går reiste Frode. Nå skal ha bo sammen med pappan sin i Vännâs like utenfor Umeå i Vesterbottn. Der vil han i tillegg til pappa Frille, ha en stor famile rundt seg.
Møtt mellom Frille og Frode gikk veldig bra, Frode var på hele tiden og det så det ut som om Frille synes var helt greit.
Penny derimot var ikke spesielt glad for å møte Frille igjen, hun synes nok at han har tatt altfor liten del av barneoppdragelsen.
Det er tomt her nå. Penny har synes det har vært heløt greit når valpene har reist en etter en, men nå savner hun Frodegutten. Hun leter etter han, og har hatt dårlig matlyst i dag. Men hunder lever i nuet, og snart er hun nok sitt gamle jeg igjen.

Og, jeg har hatt noen fantastiske uker sammen med Frode, Kiri, Shadow, Millie og Balder. Vi har virkelig kost oss. Nå håper jeg alle er fornøyd og at alle blir flotte, friske og lydige flatter. Så nå er det bare å trene.

Og det får dere til, ut fra tilbakemeldingene fra dere er dere alle på god vei. Og jeg vet at alle sammen har fått nye flotte familier og de beste forutsetninger for et godt hundeliv.

Vi har laget en egen facebookgruppe for dette kullet og Step sitt kull. Gruppen heter Work of Time´s Always Worth It. Her kan dere legge ut bilder, dele erfaringer og stille spørsmål. Vi kommer også til å legge ut informasjon om valpetreff her. Jeg vet at ikke alle er på facebook, men minner om at det er mulig å ha en profil der uten å være veldig aktiv. 

Nå er siste kapittel skrevet i denne valpedagboken. Lykke til alle sammen, og hvis det er noe er det bare å kontakte meg. Det synes jeg bare er stor stas.

På bildet ser dere Frode med sin nye matte, Bo.

Lill og Penny

 

5. mai, 2019

Mr. Handsome, som nå heter Frode, reiser til sitt nye hjem onsdag. Han skal til Bo og pappan sin Frille, som bor i Vännäs like utenfor Umeå.
Frille og Bo gleder seg til at Frode kommer så Bo og Frille får hjelp til å holde styr på alle endene når de er på jakt. 
Vi koser oss veldig med Frode og han har vært med på mye. Vi har vært i skogen og gått blodspor og vi har vært med på "hønsecupen" til retrieverklubben. Penny manglet litt fart men fikk 19 poeng av 20 mulige og det må vi være fornøyd med. Frode tok likegodt apportbukken og løp en sjarmørrunde på plassen rundt klubbhytta.
For de av dere som er i nærheten av klubbhytta i Sørkedalen vil jeg anbefale dere å ta med valpen og komme opp når det er aktiviteter der. Selv om deres hund ikke deltar dette året, er det en ypperlig plass for sosialisering av både to- og firbeinte. Ofte vanker det pølser og kaker også.

Nå skal jeg kose meg med Frode de neste dagene. Han og Penny leker veldig mye sammen, og jeg tror det blir veldig tomt for både Penny og meg når han reiser. Men jeg vet at han vil få det veldig bra sammen med Bo og Frille. 

Jeg ordner et valpetreff for de som kan før sommeren, da kan jeg også vise hvordan en klipper og steller pelsen til flatten.

 

22. apr, 2019
22. apr, 2019

Vi håper alle har hatt en god påske. Kiri og Mr. Handsome har vært på Norefjell sammen med Penny. De har kost seg og vært ute nesten hele tiden og møtt mange mennesker og andre hunder.
Nå er vi hjemme igjen og torsdag reiser Kiri til sitt nye hjem på Hamar. Mr. Handsome, som mest sannsynlig vil hete Aksel blir hos meg foreløpig. Har ennå ikke bestemt meg for om jeg beholder han for godt. Vi er godt i gang med treningen, og jeg er imponert over hvor fort han lærer. Særlig innkalling, han er på plass nesten før jeg har fått fløyta i munnen.
Både Kiri og Mr. Handsome har lært kommandoen sitt, men vi ligger en del etter når det gjelder å gå pent i bånd. Men med to er det ikke så lett å trene. Men siden de er så gode på innkalling lever de et ganske fritt liv og løper løse.

I dag var Kiri og Mr. Handsome på vekten. Kiri veier nå 8,2 kilo og Mr. Handsome 9,1 kilo, håper å høre hvor mye de andre veier også.

Pinky har fått navn. Hun heter Millie, og hun er i følge familien sin en livlig og herlig liten valp.

Det blir ikke så mange flere poster i denne valpedagboken. Men dagboken blir liggende på Work of Time´s hjemmeside under tidligere kull. Så da vil dere alltid ha muligheten til å lese om Balder, Shadow, Kiri, Millie og Mr. Handsomes første leveuker.


Ville egentlig laget en facebookgruppe for kullet så vi kunne holdt kontakt der og holdt hverandre oppdatert om utvikling og gitt hverandre gode råd, men siden to av valpeeierne ikke er på facebook må jeg forsøke å finne en annen løsning. (Minner om at det går an å ha en ganske lukket profil på facebook og være med i grupper)

Så håper jeg dere er fornøyde og gleder meg til å høre fra dere om hvordan det går. Kjenner en enorm glede over å få se bilder av valpene i deres nye liv.