Valpedagbok Step og Lukas

1. mai, 2019

I dag har har vi hatt Annettes hundetrener ute for å se på valpene. Han testet de i nabohagen, noe de ikke synes var så skummelt, men var ikke så flinke til å hente ting, men de var også veldig trøtte, så han kommer tilbake i neste uke for å teste de igjen. Det er morsomt å se at de er trygge på et sted de ikke har vært før. 

I dag har de også vært litt frekke og de klarte å klatre over gjerdet rundt innhegninger for første gang. Men vi fant raskt ut at det var fordi de alle sammen sto opp av gjerdet så det ble dyttet ned. Men litt ekstra forsterkninger av gjerdet hjalp og de har ikke kommer seg utsiden. Så vi satser på at de fortsetter å holde seg på riktig side fremover. 

30. apr, 2019

I dag har vi vært på tur igjen. Vi kjørte dyrebutikken på Høvik der vi som vanlig ble godt mottatt. Først tok vi dem inn en og en for å se hvordan de reagerte og deretter hele gjengen.  Vi veide valpene og de fikk tusle rundt å se på alle de fine lekene. De ble fort veldig trygge. 

29. apr, 2019

Deilig morgen på Sarbuvollen. Vi kjørte ned og det gikk fint. Roet dem ned med godbiter. Det fungerte fint. 

Det var lite engstelse å spore hos valpene da vi satt dem på bakken ved vannet. Alle fikk duppet bena i vannet. De kom fint på fløyte da vi skulle hjem🙂

28. apr, 2019

Valpene fikk prøvd seg på en måke da en venninne hadde den med seg. Noen syns den var veldig spennende mens andre var helt uinteressert. Vi fulgte godt med hvem som tok og ikke. Det er en observasjon vi tar med oss når vi fordeler hund.

27. apr, 2019

Det ble inne kveld i dag p.g.a regnvær. Det har en fin dag ellers med mange barn på besøk. Vi liker godt at valpene blir sosialisert på trygge barn som er vant hunder.