Valpedagbok Step og Lukas

6. mai, 2019

Ja, ja sånn går det når man slurver med å lukke døren til stuen og 7 valper har det veldig gøy om natta. Ellers har vi hatt en fin dag med besøk av golden Nelly og pappa Lukas. Nabobarna har kost med dem og det er stor stas.

Alle skal ha fått Mail med kontraktforslag, litt forsinket, beklager det. Mapper er ferdige her og nå venter jeg på stamtavlet fra Norsk kennelklubb. 

5. mai, 2019

I dag har det litt kaldere i været fortsatt, men virker ikke som valpene bryr seg noe særlig, men vi har tatt de inn litt tidlgere på kvelden for å være sikkert på at de ikke blir kalde. 

Vi har i dag kaster godbiter ut i gresset så de må snuse seg frem til de. Dette har vi gjort mange ganger før, men ser nå at de søker mer effektivt og konsentrerer seg lengre enn før. 

De begynner også å bli veldig flinke til å kommer når vi roper på dem. Vi er nøye på at de alltid får en godbit eller mat når vi roper. Det er noen ganger vanskelig å gi 7 hunder godbit samtidlig, så noen ganger gir vi ekstra mange godbiter for å være sikker på at alle har fått og det virker det ikke som de har noen problemer med. 

4. mai, 2019

10 hunder har fått markkur i dag. Vi ga de store også bare for å være på den sikre siden. Det er ikke noen lette valper vi har. En venn av oss mener ikke de blir spesilt store men at de har mye benstamme. Det blir uansett veldig spennende å følge dem. 

3. mai, 2019

Litt surt vær i dag men valpene vært mye ute og løpt rundt i hagen. Vi har nesten kabalen om hvem som skal hvor klar. Alle valpene er fine og trygge så det er kun små ting som gjør at vi tenker at en valp passer et sted enn et annet. I løpet av helgen kommer jeg til å sende et kontraktsforslaget til dere.

Bilde: Banana ble trøtt midt i leken.

2. mai, 2019

I dag har valpene blitt chippet og fått vaksine. Alle var veldig flinke og lette å håndtere. Ingen har reagert noe særlig på vaksinen enda, men noen valper reagerer på den. Så vi følger godt med på dem utover kvelden. Men i kveld får vi noen ekstra som kan hjelpe til å holde et øye. For i kveld kommer valpekjøpere på besøk. Både vi og valpene (regner vi med) gleder oss til at noen av deres fremtidige eiere kommer på besøk i kveld.

Nå er det bare en uke til de skal dra og vi har begynt å grue oss! Step begynner å bli litt sliten og lei av dem nå, så da er det bra at Tante Tilly stepper opp og leker masse med valpene. Men hun er også flink til å si ifra til dem når det biter for hardt eller det blir for voldsomt. Som er veldig viktig at de lærer seg.