Valpedagbok Step og Lukas

15. apr, 2019

I dag har mine nevøer ankommet og det har blitt mye valpekos. Valpene var veldig flinke og hadde kun tisset inne i natt. De gjorde fra seg med en gang de kom ut👍

14. apr, 2019

Valpene har kost seg på terrassen det meste dagen. De er begynt å leke med leker. Tilly og Indie syns de har for mange og henter stadig vekk fra deres binge. Alle har hatt små halsbånd på i dag. Det er veldig rart og det har vært mye kløing.

13. apr, 2019

Det har vært en nydelig dag på fjellet så valpene har vært mye ute. Vi har hatt veldig hyggelig besøk av valpekjøpere som har kjørt veldig langt for å hilse på oss. Alle hundene våres synes det var gøy og leke med en frisk 7 åring.

12. apr, 2019

Nå skriver vi fra Nesbyen. Valpene fikk godt med mat og lekte fra seg før vi satte alle inn i et stort bur baki og Step satt foran ved forsetet. Først var det bare en som hylte og resten sov, men etterhvert stemte flere og flere i. så da vi kom rundt Hønefoss var det full kor i bakside. Men rundt Sokna ble det stille og resten av veien sov alle fredelig. 

Da vi var oppe, kom alle ut utenfor hytta og de var alle tøffe og var på oppdagelsesferd med en gang. 

Her i kveld ligger alle og sover på kjøkkengulvet etter alle de nye inntrykkene i dag.

11. apr, 2019

I dag har valpene vært mange timer ute i solen. De brukte tid på utforskning og en god del soving. De som var forsiktige i går var mer frempå i dag, så har mye å si hvem som har sovet mest fra før de kommer ut tror vi. 

I dag har vi hatt besøk av valpekjøpere, det synes både vi og valpene var koselig.