Valpedagbok Step og Lukas

10. mai, 2019

Da blir det vårt siste innlegg på hjemmesiden. I dag kom de 3 langveisfarende og hentet hunder. Det var vemodig å si farvel og også deilig å se at de er i gode hender som de andre valpene. Vi måtte gjøre litt om på programmet hos oss da Step hadde ganske mye melk ennå. Så det ble en telefon til Banana's familie om de kunne vente til i morgen med å hente henne. Hun er blitt brukt til regulert avvenning i kveld og i morgen tror vi det går bra. 

Bilde: Banana (som vi ikke vet det nye navnet på ennå)

Håper dere vil dele bilde etc. på facebook i fremtiden. Skriv Work of Time's Always Worth it.

9. mai, 2019

Valpene er nå veldig nysgjerrige på resten av vårt hus. Tror det er den episoden i stuen som ga mersmak. Når de leker i hagen er det rett som det er en som hopper inn gjennom bingen utenfor huset og går på oppdagelse inne. Hun den sorte hadde gått og lagt seg igår og sov mens de andre lekte. Det var ikke lurt for da hun var våken og klar for lek var de andre trøtte og ble veldig sure når hun maste på dem.

 

Bildet er av Cindy

8. mai, 2019

I dag er valpene 8 uker. De har feiret 8 ukers dagen, med å leke masse og kose seg ute i hagen. Ingen valper ble hentet i dag, så vi skal fortsette å telle til 6 en dag til. Har vært noen ganger i dag vi har vært helt sikre på at vi manglet en valp, men når vi telte over var alle 6 der. Utrolig hvor raskt det blir en vane å se etter 7 valper. 

7. mai, 2019

I dag har den første valpen dratt. Det er brun tispe høyre foran og hun skal til en hyggelig familie på Tåsen. Hun heter nå Terra og vi har allerede fått beskjed om at hun har funnet seg godt til rette i sitt nye hjem. 

De andre valpekjøperne som bor i nærheten var også innom og vi gjennomgikk klipp av negler og pelsstell.

Frode som er etter Penny var også innom, han drar til Sverige i morgen og var innom en sist gang. Han ser dere på bilde sammen med brun hannhund uten. 

For valpekjøperne har vi laget en lukket facebook gruppe. Den heter "Work og Time`s Always Worth it". Så dere som skal ha valper fra dette kullet kan sende en forspørsel om å bli medlem også legger vi dere til.  

6. mai, 2019